kuumasinkityt.fi portaali poistuu 31.1.2020 - tarjouspyynnöt jatkossa petri (at) abpolar.ee

Yritys

Yritys

Mikä on yrityksen historia?

Kuvaus yrityksen historiasta, missiosta, tulevaisuuden näkymistä. - nordmaja.com

Yritys on perustettu vuonna 2013. Sen on perustanut ja sen omistajana on edelleen, pitkälle toistakymmentä vuotta tekniikan alalla ja asiakaspalvelussa palvellut suomalainen mies jonka yhtenä intohimona on aina ollut laadukkaat palvelut ja tuotteet.

Yritys on toiminut asennusyrityksenä vuoden 2017 loppuun. Vuoden 2018 alusta alkaen toiminta vaihtui verkkokaupan ylläpitoon, asennustoiminnan jäädessä kokonaan pois. Asennustyömaiden mahdolliset takuutyöt yritys tulee hoitamaan sovitusti loppuun.

Suomen tytärliike perustettiin vuonna 2017 tukemaan mm. verkkokaupan toimintaa - Nordmaja Suomi on vastuussa mm. tutkimus ja kehitystyöstä yhdessä valitsemiensa alihankkijoiden kanssa.


Mikä on yrityksen missio?

Yrityksellä on tavoitteena tarjota laadukkainta mahdollista asiakaspalvelua asiakkaillensa, yhdessä valitsemiensa tuotteiden kanssa. 

'Tutkimme ja kehitämme palvelujamme entistä luotettavammiksi ja käyttäjäystävällisemmiksi.'

'Nordmaja Suomi vastaa siitä kuinka automaatio voisi olisi mukana itse kehittämissämme tuotteissa. Se, mikä meitä tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti on eri mittausteknisten ratkaisujen kehittäminen ja toteuttaminen.'

 

Mitkä ovat yrityksen tulevaisuuden näkymät?

Panostamalla korkeaan laatuun, niin asiakaspalvelussa kuin omissa tuotteissaan, yritys näkee tulevaisuutensa varsin lupaavana.

'Tulevana kautena haemme vielä verkkokauppamme ulkoasua, mutta uskomme saavuttavamme sen kauden 2019 aikana.'


Miten yritys seuraa palvelunsa laatua?

Seuraamme palvelumme laatua koko ajan. Toimintamme perustuu laatukäsikirjaan, joka pohjautuu ISO9001 -standardiin. - nordmaja.com

Toimintaamme ohjaa laatukäsikirja joka pohjautuu ISO9001 -standardiin.

Yrityksen perustajalla on kokemusta useamman vuoden ajalta korkeasta laadusta, sen seuraamisesta, vaadittavista toimenpiteistä ja raportoinnista.

Referensseinä mainittakoon mm. Orion Oyj, Espoon seudun koulutus-kuntayhtymä (Omnia), YIT Oyj ja Caverion Oyj.


Miksi yritys on perustanut verkkokaupan?

'Jotta voisimme tarjota valitsemiamme tuotteita kilpailukukyiseen hintaan, näimme verkkokaupan oikeastaan parhaaksi mahdolliseksi kanavaksi'.

Laadittujen käyttäjävaatimusten avulla verkkokaupan valinta oli varsin helppoa.

'Olemme saaneet yhteistyökumppaneiltamme asiantuntevaa tukea aivan projektimme alusta alkaen. Näin olemme pystyneet keskittymään verkkokauppamme rakentamiseen - tuotteiden kirjaamisesta järjestelmään.'

Verkkokaupan yhteistyökumppaneina on Shopify ja Paytrail.

'Toki tilanteet kehittyy aina. Asiaa täytyy katsoa vuoden perästä uudelleen ja harkita kiinteän varaston mukaanottamista Suomessakin. Pelkkä yksittäinen noutopiste ei riitä - asiakas haluaa nähdä tuotteet asennettuna ja sen oikeassa ympäristössä. Tästä meillä on jo visiokin kuinka sen voisi toteuttaa'.


Miten yritys erottuu muista alansa verkkokaupoista?

Palvelunsa laadulla sekä tuotteiden takuuajoilla.

'Tavoitteenamme on panostaa vain korkealaatuisiin tuotteisiin jotka tiedämme ja tunnemme sekä verkkokaupassamme mm. yksityiskohtaisiin tuotekuviin ja kuvaukseen, jotta asiakas saisi parhaan mahdollisen käsityksen tuotteesta ennen tilaamista.'