kuumasinkityt.fi portaali poistuu 31.1.2020 - tarjouspyynnöt jatkossa petri (at) abpolar.ee

Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT


Voimassa 01.02.2018 alkaen


Yleistä verkkokaupasta


Verkkokaupan tuotteita myy Nordmaja OÜ, rekisterikoodi 12358178. Myymme ja toimitamme tuotteita Suomeen (ml. Ahvenanmaa). Tuotteiden hinnat sisältävät Viron arvonlisäveron (20%). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.


Tilaaminen


Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta nordmaja.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tilausvahvistus


Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman


Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.


Maksutavat


Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: tilisiirto ennakkomaksuna.Ennakkomaksu


Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille EE90 2200 2210 5630 5282, BIC/SWIFT HABAEE2X (Swedbank AS). Saaja Nordmaja OÜ, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan (kello 10-22) kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta viisi (5) arkipäivää jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.


Toimitusaika


Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Toimitusaika on keskimäärin n. 6-8 arkipäivää. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Nordmaja.com etusivun "Ajankohtaista"-osassa.


Toimitustapa ja toimituskulut


Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Lisätietoja Postin pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.itella.ee/


Vaihto- ja palautusehdot


Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio nordmaja.com:n tilausvahvistuksesta


Palautusosoite:

Nordmaja.com, Nordmaja OÜ, C/O Lembitu E Kinnisvara OÜ, Tuuliku tee 4C, 10621 TALLINN, EESTI

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

HUOM! tarkista lähetys aina ENNEN kuittausta. Jos huomaat että lähetys on vaurioitunut, kirjaa tapahtuma AINA rahtikirjaan ja ota kopio tästä itsellesi (valokuva). Muista ilmoittaa tapahtuneesta välittömästi myös meille - osoitteeseen info@nordmaja.com tai e-lomakkeella (Ota yhteyttä -sivulla). Teemme huolitsijjalle aina reklamaation tapahtuneesta.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut huolitsijalla (Itella), on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio.


Muuta


Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Nordmaja OÜ käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Nordmaja OÜ sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.